Pages

16 January 2011

Pitillos

Interesante noticia y reflexión... Mañana, si tengo tiempo (sino será en breve), daré mi opinión personal sobre el tema...

http://www.deia.com/2011/01/15/sociedad/el-boom-de-los-pitillos-de-consolacion


¡¡No es oro todo lo que reluce!!

3 comments:

  1. ome aviam, serà molt millor fumar vapor d'aigua amb aroma de fresa i una miqueta de càncer d'algún afegit que porti que fumar un cigarret amb 4000 o 5000 cancerígens?
    A més, penso que és un bon mètode per deixar-ho perquè quan et ve de gust fas veure que fumes i la dependència psicològica es redueix. O no?? pots fer-ho als bars també!! i si en dos mesos la dependència física de la nicotina marxa, perfecte!!! mentrestant pots seguir amb les tardicions ja conegudes del tabac però amb un cigarret de mentida i fumant només nicotina -els que en duguin- doncs el mateix!!

    ReplyDelete
  2. Lluís tu ets fumador i saps molt bé del que parles, oi? Jo no ho sóc, però si hagués de posicionar-me diria que les cigarretes electròniques no són la millor solució per a deixar l'habit.
    No estic d'acord amb això que dius de que "quan et ve de gust fas veure que fumes i la dependència psicològica es redueix", perquè fent veure que fumes no redueixes la dependència, no t'equivoquis, el que fas és "alimentar-la"!No creus? (vinga va que ara farem un debat entre fumador-no fumadora :P)
    Si que pot ajudar a reduir la dependència física (sense que te n'adonis) si fumes dels que no porten nicotina, però a molta gent li costa més deixar l'addicció al fet de tenir la cigarreta a la mà que no pas l'addicció a la nicotina. Està clar que és millor fumar vapor d'aigua que fumar una cigarreta però pel que realment ho vol deixar sigui com sigui (o sigui de manera definitiva), la cigarreta electrònica no serà el millor, crec jo...

    ReplyDelete